Hvordan bokføre med en annen valuta?

Endret Tue, 13 Aug ved 2:35 PM

1. Trykk på ønsket metode for bokføring.

I menyen til venstre finner du Bokføring. I dette eksempelet har vi brukt Bokfør andre filer, men du kan også bokføre fra Bokfør godkjente filer.

2. Velg om det er kjøp eller salg.
Øverst på linjen velger du om dette er kjøp eller salg.

3. Velg ønsket valuta.

På linje 2 ser du NOK med en pil ned. Trykker du på denne kan du velge ønsket valuta. MERK! Vi oppdatere valutakursen 1 gang om dagen.

4. Fyll inn resterende informasjon om kjøp/salg.
I dette eksempelet brukte vi EUR, og vi har lagt inn kontakt, total beløp, konto og fakturadato.

5. Velg ønsket metode for betaling og fyll inn informasjonen som mangler.
I dette eksempelet bruker vi konto som har bankintegrasjon. Alle steder med * må bli fylt inn.

7. Trykk inn på bilagsnr.

Trykker du deg inn på bilaget vil du kunne få informasjon om hvor i "løpet" betalingen er.

8. Bla ned til betalinger.
Her ser du informasjonen på betaling. Du vil kunne se agio/disagio her.