Hvordan importere ansatte via fil fra Visma Lønn

Endret Mon, 16 Sep ved 9:47 AM

I denne artikkelen forklarer vi hvordan man eksporterer ansatte fra Visma Lønn og importerer de i Systima.

1: Eksporter fil fra Visma Lønn

Logg inn på aktuelt selskap i Visma Lønn.

Gå til: Utskrifter -> Ansattrapporter -> Personalkort -> År -> Alle -> Eksport -> Format CSV -> De valgene som foreslås for formatet

2: Last opp filen i Systima

Logg inn i Systima, og gå til Ansatte i menyen. Deretter klikk på Importer ansatte knappen som er lokalisert øverst til høyre:

3: Last opp fil fra Visma lønn i Systima

Last opp filen ved å enten dra og slippe den fra filutforskeren eller ved å trykke på knappen Dra og slipp fil her eller klikk her for å velge fil. Man trenger ikke å velge riktig filformat for å laste opp filen.

4: Last opp arbeidsforhold via a-melding

Systima har støtte for å laste opp arbeidsforholdet på de ansatte. Systemet sjekker da personnummer og navn, slik at ikke de ansatte dupliseres. Les mer om import via a-melding ved å trykke her.