Laste ned saldobalanse

Endret Wed, 06 Mar 2024 ved 01:01 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er en saldobalanse?

Saldobalansen er en rapport i regnskapet som viser en oversikt over hva som er inngående saldo, utgående saldo og endring av saldo i en angitt periode per regnskapskonto.

Laste ned saldobalanse

Følg denne guiden for å laste ned saldobalansen:

1. Trykk på "Saldobalanse" som ligger under "Rapporter" i menyen (NB! Knappen vises bare når du har slått på avansert visning)
  2. Trykk på nedlastningstegnet for å laste ned saldobalansen.
  3. Når du har trykket på nedlastningtegnet vil du få ulike valg angående hvilket dataformat du vil at nedlastningen skal være i.