Bruk av console for å se feilmelding

Endret Thu, 14 Mar 2024 ved 04:51 PM

Guiden er basert på engelsk, men knappene er samme sted på Norsk.

Steg 1
Gå til nettleseren på den siden som ikke fungerer

Steg 2
Høyreklikk og velg det nederste valget
image

Steg 3
Nå blir skjermen delt og du får opp masse tekst på høyre side.
Trykk på "Nettverk / Network" som demonstrert på bildet der det er rød firkant rundt
image
Steg 4
Utfør den handlingen som ikke fungerte.
Det skal nå komme opp mer data på høyre del av skjermen

Del 5
Klikk på "Fetch / XHR" fanen som demonstrert med rød firkant og nr 1
På bildet demonstrerer vi et område som vist med nr 2. Her er det mest sannsynlig en eller flere linje som er rød. Klikk på denne.
Klikk på fanen som vist i nr 3 som heter "Response". Det skal nå komme opp viss tekst her. Kopier denne teksten og send til oss.

image