Bytte språk i Systima

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:22 PM

Det er kun et standard språk i Systima, men ved å bruke moderne nettlesere er det mulig å oversette systima til alle type språk.

Vi anbefaler å bruke Google Chrome når man jobber i Systima. Det er også viktig at nettleseren er oppdatert.

Endre språk i google chrome

1. Høyreklikk et sted i systemet
  2. Klikk på "Oversett til engelsk" eller et lignende alternativ
  3. Du får nå opp et valg øverst til høyre, oppe ved URL'en. Her er det ofte 2 språk du kan velge mellom
  4. Dersom du skal velge andre språk trykker du på de tre prikkene, og velger alternativet for annet språk
  5. Systemet skal nå oversette seg til valgte språk