Innstillinger i nettleseren Microsoft Edge

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:24 PM

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker nettleseren Google Chrome.

Dersom du ikke har mulighet til å bruke Chrome er du nødt til å ha disse innstillingene i Microsoft Edge for at det skal fungere.

Språk i Microsoft Edge må være Norsk

Dersom du har engelsk språk i Edge vil den ikke godta at du skriver komma (,) da engelsk standard er å bruke punktum (.). Du skal kunne bokføre med punktum, så vil vårt system automatisk forstå at det er komma.

Dersom du ønsker å bokføre med komma, må du endre innstillingene til Norsk

1. Gå til Microsofte Edge, og trykk på de 3 prikkene øverst til høyre og velg Innstillinger (eller "Settings" på engelsk)
  2. Når du er i innstillinger, velg "language" i menyen
  3. Finn "Norwegian bokmål" i listen, og velg de tre prikkene helt til høyre.
  4. På valgene som nå kommer opp velger du "Display Microsoft Edge in this language"