Laste opp filer i filmottaket til Systima

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:34 PM

Oppdatert 08.09.2023

Det finnes 5 måter å sende eller laste opp filer i filmottaket på:

• Laste opp via Last opp knappen
  • Dra og slippe filer rett inn i filmottaket
  • Sende vedlegget til dedikert e-post for ditt selskap
  • Bruke Systima sin mobil app
  • Mottak EHF faktura

Laste opp via Last opp knappen

Øverst til høyre i filmottaket finner du en knapp som heter "Last opp". Når du trykker på denne kan du velge 1 eller flere filer du ønsker å laste opp:

Når du har valgt filen(e) du ønsker å laste opp, kan du velge å gi de en beskrivelse som vises i bokføringen:

Dra og slippe filer rett inn i filmottaket

Du kan dra en fil rett fra e-post klienten, filutforskeren eller andre steder du lagrer filer og inn i systemet. Når du slipper filen(e) vil du få valget opp å gi filen en beskrivelse som vises i bokføringen:

Sende vedlegget til dedikert e-post for ditt selskap

Når du går inn i filmottaket vil du finne en e-post adresse midt på skjermen. Denne e-post adressen kan du eller kunder sende e-poster med vedlegg til. Vedleggene kommer da direkte inn i filmottaket. Vi minner om at vedlegg som kun er en link ikke vil lastes opp i filmottaket:

Mottak EHF faktura

Dersom du har aktivert mottak av EHF i systemet, vil EHF komme direkte inn i filmottaket.

Du kan lese hvordan du aktiverer ehf mottak her