Dersom du har opprettet et prosjekt som ikke lenger er i bruk, kan du enkelt slette det så lenge det ikke er ført noe på prosjektet.
Slik gjør du det:
Gå til Innstillinger → Prosjekter.

Finn prosjektet du ønsker å slette.
Kontroller at det ikke er ført noe på prosjektet.
Klikk på søppelbøtteikonet helt til høyre på prosjektlinjen. Prosjektet blir da slettet.

Merk: Du kan kun slette prosjekter det ikke er ført noe på. Dersom det allerede er registrert føringer på prosjektet, vil du ikke kunne slette det.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen