Opprette prosjekt

Endret Wed, 06 Mar 2024 ved 01:04 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er et prosjekt?

Prosjekt er en funksjonen i Systima som gir deg en oversikt over både kostnader og inntekter knyttet til ulike prosjekter. Dette gjør det enkelt for deg å analysere resultatene per prosjekt.

Opprette prosjekt

Følg denne guiden for å opprette prosjekt:

1. Trykk på "Prosjekt" som ligger under "Innstillinger" i menyen (NB! Knappen kan være plassert forskjellig avhengig av hvilke visningsmodus du har på)
  2. Trykk på "+ Ny prosjekt"
  3. Skriv inn et navn for prosjektet, og du kan velge om du vil ha et prosjektnr.
  4. Skriv inn startdatoen for prosjektet, og du kan velge om du vil sette en sluttdato for prosjektet.
  5. Du kan velge om prosjektet skal ha en kunde ved å skrive i søkefeltet "Kunde". Om du ikke har en eksisterende kunde, men som du vil ha som kunde så trykker du på "ny kontakt".
  6. Du kan velge å skrive inn en beskrivelse til prosjektet. Når man er ferdig så trykker man "lagre".