Opprette kontakter

Endret Wed, 21 Feb 2024 ved 12:19 PM

Opprette kontakter

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er en kontakt?

En kontakt er enten en leverandør eller en kunde uansett om man har en organisasjon/bedrift eller er en privatperson.

Opprett ny kontakt

Følg denne guiden for å opprette ny kontakt:

1. Trykk "kontakter" i menyen

2. Øverst til høyre er det en blå knapp der det står "+ Ny kontakt". Trykk på den.

3. Opprette som bedrift
    - Trykk på "kontakten er en organisasjon/bedrift"
    - Dersom kontakten er en organisasjon/bedrift og er en selvstendig næringsdrivende uten fast forretningssted, huker du av dette alternativet

Kontakten er en privatperson:
        - Trykk vekk "kontakten er en organisasjon/bedrift"

4. Dersom kontakten er en bedrift, har du mulighet til å bruke søkefeltet øverst for å hente automatisk informasjon fra Brønnøysund (R1)
    Dersom kontakten er en privatperson, må du legge inn informasjonen manuelt (R2)

5. Forfallsfrist
    Du kan velge å bruke "standard forfallsfrist fra selskapsinnstillinger" ved å trykke på denne boksen innenfor den røde rammen. Om du ønsker å skrive inn forfallsfrist manuelt kan du gjøre dette ved å huke av "
    standard forfallsfrist fra selskapsinnstillinger", og skrive ønsket forfallsfrist ved siden av.

6. Trykk "Opprett kontakt"

Importer kontakter

Dersom du lurer på hvordan man importerer kontakter, kan du lese vår artikkel for å lære mer.