Hvordan redigere en kontakt (Leverandør / kunde)

Endret Wed, 31 Jul ved 1:36 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er en kontakt

En kontakt er enten en leverandør, en kunde eller begge deler. En kontakt kan både være en organisasjon/bedrift og en privatperson. Denne artikkelen forklarer hvordan man endrer en kontakt. Dersom du lurer på hvordan man oppretter en kontakter, kan du lese vår artikkel for å lære mer.

Endre en kontakt

Følg denne guiden for å endre en kontakt.

1. Trykk "kontakter" i menyen

2. Trykk på blyanten ved siden av din kontakt for å kunne redigere/endre kontakten.
  3. Du vil da få muligheten til å endre informasjonen til kontakten i den røde rammen. Husk å lagre etter du har endret informasjonen.