Lønnsslipp

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:57 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Lønnsslipp innstillinger - Standard hele virksomheten

Innstillinger for lønnsslipp er under lønnsinnstillinger.

Når man oppretter et nytt kundeforhold er disse verdiene automatisk satt, så her er det smart å kontrollsjekke at alt er riktig per lisens.

Lønnsslipp innstillinger - Per ansatt

Lønnsinnstillingene er standard for hele selskapet, og det er mulig å gjøre unntak på lønnsslipp per ansatt. Dette kan eksempel være at standard språk for virksomheten er Norsk, men at selskapet har utenlandske ansatte som skal ha annet språk.

Du finner lønnsslipp innstillinger per ansatt inne på ansatt kortet. Videre må du velge fanen "Lønnsslipp".

Dersom du velger å krysse av for "Følg selskapets innstillinger" vil den ansatte alltid følge standard. Dersom du huker dette bort, vil vi følge innstillingene som er satt på den ansatte uavhengig av gjeldende innstillinger for selskapet.

Opprettelse og sending av lønnsslipp

Lønnsslipp blir opprettet og sendt samtidig etter de innstillingene som er satt i lønnsinnstillinger. Dette kan eksempel være når lønnen blir godkjent, utbetalingsdato, en dag før betalingsdato o.l.

Dersom du endrer innstillingene for utsendelse, vil dette endre de eksisterende og nye lønningene.