Hva er A02 og A03 (a-melding)

Endret Mon, 5 Aug ved 10:00 AM

INNHOLDSFORTEGNELSE

A02 i Systima

A02 er for a-melding sending til Altinn.

I Systima er det et eget statusfelt som viser om A02 er sendt eller ikke. Denne finnes under Lønn i menyen. Dersom A02 er sendt, kan du laste ned A02 ved å klikke på de 3 prikkene til en lønnskjøring.

A03 i Systima

A03 er for a-melding er mottatt fra Altinn.

I Systima er det et eget statusfelt som viser om A03 er mottatt eller ikke. Denne finnes under Lønn i menyen. Dersom A03 er mottatt, kan du laste ned A03 ved å klikke på de 3 prikkene til en lønnskjøring.

Det er ulike statuser for A02, som eksempel kan være gul og rød. Dersom det er rød er det ikke mottatt eller noe feil. Dersom det er gult, kan det være at det er noe feil. Du kan holde musen over statusen for å se utfyllende informasjon.