Sende EHF faktura

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:42 PM

Det er viktig å skille mellom to konsepter i Systima

1) Lage faktura

2) Sende faktura

Uavhengig av hvordan du ønsker sende en faktura, er du først nødt til å lage en faktura.

Når du har lagd en faktura får du en pop up som velger ulike metoder å sende faktura.

Send EHF faktura

Det er kun mulig å sende EHF dersom både avsender og mottaker er en bedrift.

Når du har lagd en faktura får du en pop up for ulike metoder for å sende faktura. I det markerte område må du velge EHF, og videre trykke "Send EHF"

Dersom du ønsker gjennomføre en ny utsendelse, eller ønsker sende senere kan du også gå til fakturaoversikten og trykke på de 3 prikkene på en fakturalinje for å få opp ulike hurtigvalg.

Hva er en EHF faktura?

Dersom du lurer på mer om hva en EHF faktura er, kan du lese vår artikkel for å lære mer.