Funker ikke å godkjenne av utenlandske betalinger

Endret Mon, 1 Jul ved 2:24 PM

Dersom virksomheten har aktiv bankintegrasjon, men får feilmelding for utenlandske betalinger og ikke vanlige betalinger, kan dette skyldes at virksomheten registrerte nei på skjemaet når de registrerer bankintegrasjon avtalen

Dersom en virksomhet får denne feilmeldingen, vil vår integrasjonspartner ZTL automatisk ta kontakt med et par spørsmål. Når spørsmålene er besvart vil ZTL aktivere utenlandske betalinger så virksomheten kan benytte esg av denne tjenesten. Mailen kommer fra ZTL support.