Last ned terminoppgjør

Endret Thu, 14 Mar 2024 ved 03:48 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er terminoppgjør:

Man er nødt til å betale terminoppgjør når man har kjørt lønn og sendt A-melding for en periode/termin.

Last ned terminoppgjør

Følg denne guiden for å laste ned terminoppgjør:

1. Trykk på "lønn" i menyen. Videre trykker du på fanen "Terminoppgjør". Oppe til høyre er det en nedlastingsknapp. Trykk på den for å laste ned en pdf av terminoppgjøret.

Kopiere Lønn

Dersom du lurer på hvordan man kan kopiere Lønn, kan du lese vår artikkel for å lære mer.