Hvordan manuelt låse en periode

Endret Wed, 31 Jul ved 1:27 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er "låste perioder"

På siden "låste perioder" kan man manuelt låse alle handlinger i regnskapet til og med en dato. Det vil ikke være mulig å opprette eller redigere noen bokføringer i den perioden som er låst. Du kan når som helst endre dato, eller fjerne dato helt.

Låse en periode

Følg denne guiden for å låse en periode:

1. Trykk på "Låste perioder" som ligger under innstillinger (NB! Knappen vises bare når du har slått på avansert visning)
  2. Du kan låse alt i regnskapet til og med en dato. Til slutt trykker du lagre.

Låse opp en låst periode

Følg denne guiden for å låse opp en periode:

1. For å låse opp en låst periode, fjerner man datoen som er satt ved å trykke på krysset på høyre side:
  2. Trykk på lagre: