Opprette aktivitet

Endret Wed, 06 Mar 2024 ved 01:30 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er en aktivitet?

En aktivitet beskriver hvilken type arbeid som blir utført som føres inn i timeføring. Eksempler på slike aktiviteter ligger under lønnsart som kan være eks timebasert lønn, overtid, interne møter, ikke-fakturerbare timer, sykelønn osv.

Opprette aktivitet

Følg denne guiden for å opprette en aktivitet:

1. Trykk på "timeføringsinnstillinger" som ligger under "innstillinger" i menyen (NB! Knappen vises bare når du har slått på avansert visning).
  2. Trykk på "Ny aktivitet"
  3. Om du vil at aktiviteten skal være aktiv så trykker du på "aktiv". Videre må du skrive et navn for aktiviteten, og du kan velge om du vil skrive inn et aktivitetsnr.
  4. Du kan velge om aktiviteten skal føres til lønnsgrunnlaget ved å trykke på "fører til lønnsgrunnlag". Når du gjør det så må du velge en lønnsart ved å trykke på "lønnsart". Til slutt så trykker du lagre.