Hvordan laste ned utbetalingsbilag?

Endret Mon, 16 Sep ved 9:51 AM

Utbetalingsbilag er en pdf fil som viser alle utbetalinger som er tilknyttet til en lønnskjøring. Dette blir hovedsakelig brukt for manuelle lønnsutbeatlinger. Vi anbefaler å ha bankintegrasjon på samtlige virksomheter, og da vil man ikke være avhengig av å bruke dette dokumentet.

Laste ned utbetalingsbilag

Det er kun mulig å laste ned utbetalingsbilag etter at lønnen er godkjent / bokført. Du må med andre ord ha en grønn checkmark på "bokført" i tabellen.

Videre klikker du på de 3 prikkene på den lønnslinjen du skal laste ned utbetalingsbilag for. Så klikker du på "last ned utbetalingsbilag"

Bruk av Utbetalingsbilag

Under ser du et utkast av hvordan utbeatlingsbilaget ser ut.

De 4 boksene i blå øverst er oppoumering for hele lønnskjøringen, for å gi et godt overblikk over summer totalt.

Videre er det en liste med alle ansatte som skal ha utbetalt lønn. Her står det kontomummer, og sum som skal utbetales. Summene er etter skatt. Dersom det er registrert utenlandsk kontonummer vil utbetalingsbilaget vise IBAN - BIC.  Nederst til listen over alle ansatte står det sum totalt, som kan brukes til å kontrollere.

Under listen med ansatte er det oversikt over skattetrekk, med kontonummer og sum som skal overføres i en internoverføring.