Endre kontonummer på utgående faktura

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 03:07 PM

Hvordan skifter du kontonummer (bankkontonummer) på utgående faktura?

Logg inn i systemet, og pass på at du har på "avansert visning". Dette kan settes på i top baren av systemet:

Gå inn på innstillinger -> betalingsinnstillinger i menyen, og finn kortet som heter "bankkontoer". Hvor mange kort som vises inne på skjermen avhenger av hvilke modul du har aktivert.

Klikk enten på "+ NY BANKKONTO" eller på linjen av en eksisterende bankkonto. Her får du en pop-up, hvor du kan skrive inn kontonummer, samt velge "bruk kontonummer på faktura". Husk av "bruk kontonummer på faktura" og klikk "lagre" for at dette kontonummeret skal vises på fakturaen:

Man kan se i oversikten hvilke kontonummer som vises på fakturaen: