Hvordan gi et regnskapsbyrå tilgang til ditt selskap?

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 03:31 PM

Oppdatert 04.09.2023

Legge til regnskapsbyrå

Dersom du benytter deg av en regnskapsfører, kan du gi hele regnskapsbyrået tilgang til brukeren din. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du legger til regnskapsfører

1: Gå inn på selskapsinnstillinger

I menyen finner du Innstillinger -> Selskapsinnstillinger. Trykk på denne:

2: Inviter bruker

Bla nederst på siden. Her finner du en knapp som heter "Inviter bruker". Trykk på denne:

3: Søk opp regnskapsbyrå

Velg Regnskapsbyrå og skriv inn organisasjonsnummeret til regnskapsbyrået du ønsker å legge til. Deretter trykk Send invitasjon

4: Regnskapsbyrået mottar en invitasjon

Når dette er utført vil regnskapsbyrået motta en invitasjon for å få tilgang til selskapet ditt.
Dersom regnskapsbyrået ikke er registrert i Systima, vil du få følgende melding:

"Regnskapsbyrå er ikke registrert i Systima. Dersom opplysningene stemmer, kontakt kundeservice."

I dette tilfelle er det bare å ta kontakt med kundeservice, så vil de gi ditt regnskapsbyrå en egen byråtilgang til Systima.