Pensjonsleverandør

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:58 PM

Under lønnsinnstillinger har du mulighet til å legge til personsleverandør.

Pensjonssatsen blir ikke brukt til videre utregning i Systima.

Pensjonsleverandør med organisasjonsnummer blir rapport i a-melding.

Du har mulighet til å velge periode fra og til, slik at du på forhånd legge inn overgangen til ny pensjonslverandør. Da trykker du ny linje, og tar "periode til" til siste datoen du har med eksisterende leverandør og "periode fra" dagen etter med ny leverandør.