EHF mottak i Systima

Endret Mon, 26 Feb 2024 ved 03:23 PM

Her kartlegger vi hvordan du automatisk får innkommende EHF fakturaer direkte inn i filmottaket i Systima.

Bytter du ERP / regnskapsprogram? Deaktiver EHF i tidligere system først

Det er kun mulig å motta EHF faktura i et system. Dersom du har brukt et annet system, må du ta kontakt med kundeservice for å be de manuelt å slette deg som EHF mottaker i deres systemer. Dette er en manuell prosess hos alle systemleverandører.

Aktiver EHF i Systima

I menyen trykk på innstillinger -> Selskapsinnstillinger.

Her er det en egen kategori som er EHF.

Kryss av for EHF og trykk lagre. EHF mottak er nå aktivert.

Hvis det ikke fungerer

Dersom det ikke fungerer å aktivere EHF er det oftest en av disse grunnene

1. Virksomheten har aktivert EHF i et annet system. Du må da deaktivere det først i det andre systemet før du kan aktivere i Systima. Ta kontakt med support i det andre systemet. Du kan sjekke om selskapet ditt er registrert i et system ved å skrive inn organisasjonsnummeret til bedriften her (trykk for link).
  2. Du har lagt inn feil virksomhetsnavn (må samstemme med brreg), e-post eller telefon til virksomheten i selskapsinnstillinger. Gå til innstillinger -> Selskapsinnstillinger.

Kontroller om selskapet er registrert hos Systima

1. Søk i dette registeret: https://my.galaxygw.com/participantlookup
  2. Feltet for ISO skriver du: 0192
  3. Participant identifier skriver du org. nr til bedriften
  4. Dersom dette står “Access point name: Logiq AS” er selskapet registrert i vårt ELMA register.