Alle kontakter som er registrert med organisasjonsnummer, vil som standard synkroniseres mot informasjon fra Brønnøysundregistrene (BRREG). Dette gjør at informasjon om kontakten automatisk kan oppdateres dersom det skjer endringer i Brønnøysundregistrene.
Dersom du ikke ønsker at informasjonen skal oppdateres automatisk, kan du skru av denne innstillingen på kontakten.
Slik skrur du av automatisk oppdatering
- Gå til Kontakter og klikk deg inn på kontakten du ønsker å endre.

- Velg fanen Innstillinger.

- Finn innstillingen Oppdater automatisk fra BRREG og fjern avhukingen.

- Husk å klikke Lagre.

Kontakten vil da ikke lenger oppdateres automatisk med informasjon fra Brønnøysundregistrene.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen